Brugstraat 3 - 8580 Avelgem
Tel.: +32 56 98 06 56
Contacteer ons!
Landing Page Contact

Automatisatie van rolluiken en poorten op maat van uw project

Met Corne Rolluiken uit Oudenaarde automatiseren wij rolluiken en poorten in allerlei vormen en materialen. Wij automatiseren bestaande rolluiken en poorten of plaatsen deze bijkomende technische handigheid meteen mee wanneer we een nieuwe rolluik of poort komen installeren.

Alle types

Voor de automatisatie van rolluiken in Oudenaarde en omstreken gaan wij aan de slag met alle mogelijke materialen. Uw poort kan bestaan uit staal, aluminium, roestvrij staal of polycarbonaat. De rolluiken en poorten kunnen zowel handbediend als motor aangedreven zijn. Hiervoor gebruiken wij kwaliteitsvolle merken als Ditec, ADK, Eurolook en Metacon.

Wij bieden u graag bijkomende opties aan zoals het voorzien van zichtvensters en ventilatieroosters in de poorten. Ook alle RAL-kleuren zijn beschikbaar net als voorzieningen voor noodhandbediening of noodstroomvoorziening.

Overal toepasbaar

De automatisatie van rolluiken en poorten is in vele situatie te installeren. Zowel particulieren als bedrijfsleiders zullen bij Corne Rolluiken een systeem op hun maat vinden. Het is eveneens een bijkomende troef voor de beveiliging van villa’s.

Maar ook automatische toegangsdeuren bij shopping centra en stations plaatsen wij. De rolluiken worden meteen door ons erbij geplaatst. Voor bedrijventerreinen en logistieke sites is het ook aan te raden om ons te contacteren voor poorten. Zelfs automatische ziekenhuisdeuren kan u bij ons bekomen.

Contact

Toon ons vandaag nog uw project zodat wij een toepassing op uw maat uitwerken.

Clikc+