Brugstraat 3 - 8580 Avelgem
Tel.: +32 56 98 06 56
Contacteer ons!
Landing Page Contact
BATIBOUW+ PARTNER

Bestel uw rolluik op maat bij Corne Rolluiken in Oudenaarde

Reeds sinds 1935 staat Corne Rolluiken uit Kerkhove, nabij Oudenaarde, garant voor kwaliteitsvolle en stevige rolluiken op maat. Ons team schaaft zich continu bij om de meest geschikte rolluiken en poorten te maken voor particulieren en bedrijven in binnen- en buitenland. Maar onze service gaat nog verder. 

Ramen en deuren

Wij plaatsen ramen en deuren uit pvc of aluminium waarbij wij een volledige afwerking voorzien. Van opmetingen tot de plaatsing, u krijgt van ons een persoonlijke en hoogstaande service.

Automatisatie van poorten en rolluiken

Maak het u zelf eenvoudiger of laat het werk sneller vooruit gaan dankzij de automatisatie van uw rolluiken. Ook alle uiteenlopende poorten laten wij automatisch werken.

Zonnewering

Bestel bij ons een zonwering die perfect bij uw gevels of handelspand past. Wij beschikken over alle kleuren en modellen.

Interieurdecoratie

Een volledige afwerking mag u steeds van ons verwachten. Informeer daarom naar onze interieurdecoratie met verfijnde gordijnen of jaloezieën.

Beveiligings brandrolluiken

Een rolluik op maat in Oudenaarde?  Vraag het aan ons. Wij stellen u nog verschillende interessante opties voor zoals bijvoorbeeld rolluiken voor meer brandveiligheid.

Contact

Stel ons uw project voor en wij bieden u graag een vrijblijvende offerte aan. Wij zijn 7 dagen op 7 bereikbaar voor uw vragen.

                                                             

Clikc+